Google Ads

Specialist i Google Ads

SCALA er specialiseret i Google Ads efter 10 år i branchen. Få en professionel samarbejdspartner, der leverer løsninger på niveau med de største bureauer, men til små priser.
Google Ads SCALA Digital

Search

Shopping

Youtube Ads

Appkampagner

Skal du skalere din forretning?

Vi er specialiseret i skalering af virksomheder, der søger at løfte deres digitale marketing aktiviteter til det næste niveau. SCALA  er en  samarbejdspartner, som tager dig og din virksomhed seriøst.
Lad os hjælpe
Digital marketing toolbox

Idégenerering

Vi hjælper dig gerne igang med idéer til videoer og indhold, samt deler vores erfaringer med dig.

Planlægning

Vi laver et roadmap og planlægger alle kampagnernes aktiviteter ned til mindste detalje.

Admnistrering & Analyse

Vi administrerer alle aktiviteterne dine online aktiviteter, samt analysere på resultaterne, så du er garanteret en god forretning.

De 4 discipliner

Hver disciplin har sin egen fordel for din virksomhed og sjældent giver alle 4 mening. Vi hjælper dig med at danne en strategi baseret på dine mål, hvad enten det er at øge online salg, forespørgsler eller opmærksomhed. Den vigtigste faktor og et barometer for succes for mine kunder er investeringsafkast (ROI). Derfor anbefaler vi kun de kanaler der giver mening for din virksomhed og skaber den højest mulige ROI.

Vellykket Google Ads håndtering kræver en solid forståelse for annonce strategier og budgetplanlægning. Vi har en enorm erfaring med at producere og udføre rentable Google Ads aktiviteter. Ved hjælp af datadrevet indsigt sammen med teknologi og kreativitet vil vi oprette performance fokuserede kampagner, der skaber en reel forskel på din bundlinje.

Vi har allerede hjulpet nogle af Danmarks mest kendte mærker og vækstvirksomheder med at få mest muligt ud af deres annoncekroner.

Lad os vise dig, hvad vi kan gøre for din virksomhed med en times gratis sparring.
Kontakt

Hvad er Google Ads?

Hvad er Google Ads, og hvordan fungerer det?
Hvert sekund foretages der 40.000 søgninger på Google, og langt de fleste Google søgninger inkluderer søgeresultater med Google Ads (Betalte annoncer på Google). Disse betales af virksomheder, som vælger at være synlige via Google Ads. Dette kan være en yderst effektiv måde at skabe relevant, kvalificeret trafik til dit websted nøjagtigt når folk søger efter de typer produkter eller tjenester, din virksomhed tilbyder.

Nedenstående lærer du hvad Google Ads er og hvordan det fungerer.

Hvad er Google Ads?
Google tilbyder betalte annoncer, der vises i søgeresultaterne på Google ved brug af Google Ads.
Nedenfor er et eksempel på en resultatside (SERP). Der er to sektioner af betalte Google-annoncer, en over de "naturlige" eller organiske links og en Google Shopping sektion til højre på resultatsiden:

SERP
De betalte resultater eller annoncer er illustreret ovenstående i de markerede områder. Det blå felt er den øverst placerede Google Search annonce. Det blå område markere nummer 2 og 3.
Det røde felt viser Google Shopping annoncer - Dette er udelukkende aktuelt for webshops. Google Shopping giver mulighed for, at vise sine produkter på Google med billeder, pris og tilhørende tekst.
Google tilbyder også display annoncering, der vises på Googles Displaynetværk. Displaynetværket er en omfattende samling af eksterne tredjepartswebsteder, der har indgået et samarbejde med Google og accepteret at vise Google-annoncer. Google-annoncer på Displaynetværket kan være i tekst-, billed-, video- eller rich media-format og kan målrettes forskelligt. Dette inkluderer remarketing og bannerannoncer.
Hvordan afgør Google hvem der bliver vist?
Hver gang der foretages en søgning på Google sker der en auktion. Virksomheder der byder på forskellige søgeord har sat et tilhørende bud for hvert søgeord.
Dette bud kombineret med et kvalitetsresultat tildelt af Google baseret på kvaliteten af ​​din foreslåede annonce bestemmer, hvilke Google-annoncer der vises på SERP (Søgeresultatsiden). Når brugere klikker på annoncerne, betaler annoncøren en bestemt pris - Dette er også kendt som CPC eller betal pr. klik der beregnes efter nedenstående illustration:
AdRank Google Ads Forklaring - Guide
Som vist i ovenstående illustration kan du spare mange penge og opnå en stor fordel ved en optimal opsætning af dine Google Ads aktiviteter. Din Ad Rank er den afgørende faktor ift. hvilken placering du opnår.

Google udregner din klikpris som vist her:
Google Ads Klikpris Udregning
Hvordan udregnes dit kvalitetsresultat?
Følgende faktorer (blandt andre) påvirker dit kvalitetsresultat:

- Relevansen af din annoncetekst ift. søgeordet
- Relevansen af søgeordet i din annoncegruppe
- Relevansen af din annonce til din landing page
- Den historiske klikfrekvens (CTR) for annoncen og annoncegruppen

Fordele ved at have et højt kvalitetsresultat:
Lavere klikpriser og hermed omkostninger. Google belønner annoncører med høje kvalitetsresultater ved at sænke deres pris pr. klik (CPC), hvilket hjælper med at forbedre din Google Ads aktiviteters performance.
Mere eksponering - Med et højt kvalitetsresultat, vises dine annoncer oftere i bedre positioner på søgeresultatsiden. Dette giver dig mulighed for at få flere klik og konverteringer uden at skulle hæve dine bud for meget.
Lad os løfte jeres digitale tilstædeværelse til det næste niveau
Udfyld formularen og få en time gratis sparring.

Alex
portspecialisten-case

Bo Vestergaard

Ejer Ry Kanofart
"Super reelt firma!
Det kan godt være svært at finde ud af hvad man får for pengene, når man køber Google Ads optimering. Branchen har et virkeligt blakket ry, men her er en af dem der gør det de lover og man får fuld valuta for pengene!

Vi vil klart anbefale SCALA Digital til alle."

Skalerer via data

Specialiseret i omkostningseffektiv digital marketing der hjælper din virksomhed forrest. SCALA Digital tilbyder den optimale løsning til dit behov.
Telefon: +45 2421 4533E-mail: scala@scala-digital.dk
Adresse: C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg
SCALA Digital All Rights Reserved 2021
exit-upmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram