Google Ads

Specialist i Google Ads

SCALA er specialiseret i Google Ads efter 10 år i branchen. Få en professionel samarbejdspartner, der leverer best-in-class  Google Ads løsninger.
Google Ads SCALA Digital

Search

Shopping

Youtube Ads

Appkampagner

Skal du skalere din forretning?

Vi er specialiseret i skalering af virksomheder, der søger at løfte deres digitale marketing aktiviteter til det næste niveau. SCALA  er en  samarbejdspartner, som tager dig og din virksomhed seriøst.
Lad os hjælpe
Digital marketing toolbox

Idégenerering

Vi hjælper dig gerne igang med idéer til videoer og indhold, samt deler vores erfaringer med dig.

Planlægning

Vi laver et roadmap og planlægger alle kampagnernes aktiviteter ned til mindste detalje.

Admnistrering & Analyse

Vi administrerer alle aktiviteterne dine online aktiviteter, samt analysere på resultaterne, så du er garanteret en god forretning.

De 4 discipliner

Hver disciplin har sin egen fordel for din virksomhed og sjældent giver alle 4 mening. Vi hjælper dig med at danne en strategi baseret på dine mål, hvad enten det er at øge online salg, forespørgsler eller opmærksomhed. Den vigtigste faktor og et barometer for succes for mine kunder er investeringsafkast (ROI). Derfor anbefaler vi kun de kanaler der giver mening for din virksomhed og skaber den højest mulige ROI.

Vellykket Google Ads håndtering kræver en solid forståelse for annonce strategier og budgetplanlægning. Vi har en enorm erfaring med at producere og udføre rentable Google Ads aktiviteter. Ved hjælp af datadrevet indsigt sammen med teknologi og kreativitet vil vi oprette performance fokuserede kampagner, der skaber en reel forskel på din bundlinje.

Vi har allerede hjulpet nogle af Danmarks mest kendte mærker og vækstvirksomheder med at få mest muligt ud af deres annoncekroner.

Lad os vise dig, hvad vi kan gøre for din virksomhed med en times gratis sparring.
Kontakt

Hvad er Google Ads?

Hvad er Google Ads, og hvordan fungerer det?
Hvert sekund foretages der 40.000 søgninger på Google, og langt de fleste Google søgninger inkluderer søgeresultater med Google Ads (Betalte annoncer på Google). Disse betales af virksomheder, som vælger at være synlige via Google Ads. Dette kan være en yderst effektiv måde at skabe relevant, kvalificeret trafik til dit websted nøjagtigt når folk søger efter de typer produkter eller tjenester, din virksomhed tilbyder.

Nedenstående lærer du hvad Google Ads er og hvordan det fungerer.

Hvad er Google Ads?
Google tilbyder betalte annoncer, der vises i søgeresultaterne på Google ved brug af Google Ads.
Nedenfor er et eksempel på en resultatside (SERP). Der er to sektioner af betalte Google-annoncer, en over de "naturlige" eller organiske links og en Google Shopping sektion til højre på resultatsiden:

SERP
De betalte resultater eller annoncer er illustreret ovenstående i de markerede områder. Det blå felt er den øverst placerede Google Search annonce. Det grønne område markerer Search annoncer placeret nummer 2 og 3.
Det røde felt viser Google Shopping annoncer - Dette er udelukkende aktuelt for webshops. Google Shopping giver mulighed for, at vise sine produkter på Google med billeder, pris og tilhørende tekst.
Google tilbyder også display annoncering, der vises på Googles Displaynetværk. Displaynetværket er en omfattende samling af eksterne tredjepartswebsteder, der har indgået et samarbejde med Google og accepteret at vise Google-annoncer. Google-annoncer på Displaynetværket kan være i tekst-, billed-, video- eller rich media-format og kan målrettes forskelligt. Dette inkluderer remarketing og bannerannoncer.
Hvordan afgør Google hvem der bliver vist?
Hver gang der foretages en søgning på Google sker der en auktion. Virksomheder der byder på forskellige søgeord har sat et tilhørende bud for hvert søgeord.
Dette bud kombineret med et kvalitetsresultat tildelt af Google baseret på kvaliteten af ​​din foreslåede annonce bestemmer, hvilke Google-annoncer der vises på SERP (Søgeresultatsiden). Når brugere klikker på annoncerne, betaler annoncøren en bestemt pris - Dette er også kendt som CPC eller betal pr. klik der beregnes efter nedenstående illustration:
AdRank Google Ads Forklaring - Guide
Som vist i ovenstående illustration kan du spare mange penge og opnå en stor fordel ved en optimal opsætning af dine Google Ads aktiviteter. Din Ad Rank er den afgørende faktor ift. hvilken placering du opnår.

Google udregner din klikpris som vist her:
Google Ads Klikpris Udregning
Hvordan udregnes dit kvalitetsresultat?
Følgende faktorer (blandt andre) påvirker dit kvalitetsresultat:

- Relevansen af din annoncetekst ift. søgeordet
- Relevansen af søgeordet i din annoncegruppe
- Relevansen af din annonce til din landing page
- Den historiske klikfrekvens (CTR) for annoncen og annoncegruppen

Fordele ved at have et højt kvalitetsresultat:
Lavere klikpriser og hermed omkostninger. Google belønner annoncører med høje kvalitetsresultater ved at sænke deres pris pr. klik (CPC), hvilket hjælper med at forbedre din Google Ads aktiviteters performance.
Mere eksponering - Med et højt kvalitetsresultat, vises dine annoncer oftere i bedre positioner på søgeresultatsiden. Dette giver dig mulighed for at få flere klik og konverteringer uden at skulle hæve dine bud for meget.
Lad os løfte jeres digitale tilstædeværelse til det næste niveau
Udfyld formularen og få en time gratis sparring.

Alex
Sidse Norre

Sidse Norre

CMO
I mit samarbejde med SCALA Digital har det primære fokus været downloads af en app via Google Ads. 

Alex har formået at opsætte Google Ads kampagner og andre platforme, som på blot 2-3 måneder har øget antallet af downloads samt været med til at halvere prisen pr. download. 

Alex er altid professionel og rar at arbejde sammen med. Han er proaktiv og er god til at komme med nye ideer til udvikling og optimering af den online tilstedeværelse.

Bo Vestergaard
Ejer Ry Kanofart ApS

Super reelt firma!
Det kan godt være svært at finde ud af hvad man får for pengene, når man køber Google Ads optimering. Branchen har et virkeligt blakket ry, men her er en af dem der gør det de lover og man får fuld valuta for pengene!

Vi vil klart anbefale SCALA Digital til alle.

Ulrik K.
CEO

Har brugt SCALA som e-Mediekonsultent mange gange. Hver gang får man professionelt stykke arbejde, tillige med Adflow har stor forståelse for vores forretning og behov. SCALA har omfattende erfaring med mange år i branchen som vi nyder godt af. Fornuftigt prisleje og stor kvalitet samt loyalitet.

 Kan varmt anbefales!

Andreas Albertsen 
Medejer af NemHjem.dk

Vi har hos NemHjem.dk et super godt samarbejde med Alex / SCALA Digital med online markedsføring, hvilket vi er meget tilfredse med. Alex er god til at lytte og hjælpe med præcis de ønsker vi har, og samtidig give super gode input til at komme videre. Vi kan varmt anbefale SCALA Digital, hvis man som os ønsker et samarbejde omkring markedsføringen, hvor vi selv har "fingeren på pulsen".

Skalerer via data

Specialiseret i omkostningseffektiv digital marketing der hjælper din virksomhed forrest. SCALA Digital tilbyder den optimale løsning til dit behov.
Telefon: +45 2421 4533E-mail: scala@scala-digital.dk
Adresse: Gravensgade 10, 9000 Aalborg
CVR: 33849931
SCALA Digital All Rights Reserved 2023
exit-upmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram