Om SCALA

Vi er en datadreven, menneske-fokuseret marketing specialist virksomhed med en umættelig sult for mere viden.
Med speciale i omkostningseffektiv digital marketing der hjælper din virksomhed forrest.

Vores mantra er: “Data ved bedre”

Retfærdighed og tillid

Altid søg mere viden

Levere resultater der kan mærkes

Hyg dig og ha' det sjovt undervejs

Personen bag

Min historie

Min tid som online marketing specialist, selvstændig, in-house specialist og Chief Product officer har givet mig erfaring med at varetage store såvel som små virksomheders online synlighed. I de 10 år jeg har arbejdet med digital markedsføring har jeg varetaget Google Ads, SoMe og SEO aktiviteter for et utal af forskellige virksomheder.

Mange vil bruge ordet nørd om mig, da jeg er meget interesseret i de tekniske aspekter af digital markedsføring.
Jeg har altid "pralet" med jeg var mere effektiv og arbejder smartere end de fleste andre - Derfor kan jeg også tilbyde dig en fordelagtig prissætning, sammenlignet med andre i samme kaliber.

Alex Klysner

Founder & digital marketing specialist

Din fortrunke samarbejdspartner

Vi er ikke kun en leverandør af digital markedsføring i top kvalitet - Vi er en proaktiv samarbejdspartner der vil din virksomhed det bedste!

Ingen sælgere, kun specialister

Undgå at spilde din tid på sælgere og tal med en rigtig ekspert der kan bevise tidligere resultater og ved hvad der tales om.

Vi følger vores opgaver til dørs

Vores kunder skal have den bedste oplevelse HVER gang - Derfor følger vi alt til dørs ligegyldigt størrelsen på kunden.

Ofte stillede spørgsmål

Tilbyder I whitelabel?

Ja! Med 10 år i bureaubranchen kan vi tilbyde en fordelagtig aftale med henblik på whitelabel. Det eneste du skal gøre, er at videresende vores materiale til dine kunder.

Hvad bruger I til rapportering?

Vi anvender Google Data Studio 9 ud af 10 gange. Da vi allerede bruger meget af vores tid i Google verden, var det oplagt at specialisere os i Google Data Studio.

Hvor hurtigt kan vi komme i gang?

Så snart betaling er modtaget, er vi klar til opstart senest 10 arbejdsdage efter.

Er der virkelig ingen binding?

Ja! Det er ingen binding - Vi tror på 100% gennemsigtighed og tillid. Derfor er binding ikke noget vi går ind for, samt vi ved I heller ikke smutter igen. ;)

Kan I hjælpe med vores digitale strategi?

Ja! Vi kan hjælpe dig med, at tegne det optimale retning for din virksomhed online. Vi hjælper dig med at udnytte potentialet i det digitale marked som specialiserede konsulenter.

Kan I hjælpe med cookiehåndtering?

Hellere end gerne! Vi rådgiver vores kunder om alt der har med digital markedsføring at gøre - Her er cookies en vigtigere del end de fleste er klar over.
Lad os løfte jeres digitale tilstædeværelse til det næste niveau
Udfyld formularen og få en time gratis sparring.

Alex
Sidse Norre

Sidse Norre

CMO
I mit samarbejde med SCALA Digital har det primære fokus været downloads af en app via Google Ads. 

Alex har formået at opsætte Google Ads kampagner og andre platforme, som på blot 2-3 måneder har øget antallet af downloads samt været med til at halvere prisen pr. download. 

Alex er altid professionel og rar at arbejde sammen med. Han er proaktiv og er god til at komme med nye ideer til udvikling og optimering af den online tilstedeværelse.

Bo Vestergaard
Ejer Ry Kanofart ApS

Super reelt firma!
Det kan godt være svært at finde ud af hvad man får for pengene, når man køber Google Ads optimering. Branchen har et virkeligt blakket ry, men her er en af dem der gør det de lover og man får fuld valuta for pengene!

Vi vil klart anbefale SCALA Digital til alle.

Ulrik K.
CEO

Har brugt SCALA som e-Mediekonsultent mange gange. Hver gang får man professionelt stykke arbejde, tillige med Adflow har stor forståelse for vores forretning og behov. SCALA har omfattende erfaring med mange år i branchen som vi nyder godt af. Fornuftigt prisleje og stor kvalitet samt loyalitet.

 Kan varmt anbefales!

Andreas Albertsen 
Medejer af NemHjem.dk

Vi har hos NemHjem.dk et super godt samarbejde med Alex / SCALA Digital med online markedsføring, hvilket vi er meget tilfredse med. Alex er god til at lytte og hjælpe med præcis de ønsker vi har, og samtidig give super gode input til at komme videre. Vi kan varmt anbefale SCALA Digital, hvis man som os ønsker et samarbejde omkring markedsføringen, hvor vi selv har "fingeren på pulsen".

Skalerer via data

Specialiseret i omkostningseffektiv digital marketing der hjælper din virksomhed forrest. SCALA Digital tilbyder den optimale løsning til dit behov.
Telefon: +45 2421 4533E-mail: scala@scala-digital.dk
Adresse: C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg
CVR: 33849931
SCALA Digital All Rights Reserved 2022
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram