1. september 2021

Vis forsendelses USP'er direkte i dine Google Annoncer

Alex Klysner
forfatter

Q4 står for døren og det er Google heldigvis godt klar over. Dette års Q4 bliver som hvert år - Altafgørende for rigtig mange webshops. Derfor bør man altid udnytte de muligheder Google giver os for at komme foran i køen. Og det vil man gerne, da ifølge Google har søgninger i USA på ord som "Holiday gift ideas" i august allerede oversteget tallene for hele 2020.

Google har givet webshops mulighed for at vise dine fragt- og returretningslinjer direkte i dine annoncer.

Nu kan shoppelystne se, hvornår de forventeligt vil modtage deres 'forhåbentligt' snart bestilte vare, inden de besøger webshoppen. Dette vil give en fordel til de webshops som har fordelagtige leveringtilbud.

Dette ville vises som fx. "Gratis levering indtil fredag d. 24 december" eller "Hent senest d. 24. december"

Google har regnet på det, og i Googles "Shopping" søgemaskine vil øge din CTR med 11% i gennemsnit.

For at opsætte dette skal du konfigurere dine forsendelsesoplysninger korrekt og kontrollere dem i dit produktfeed og Google Merchant Center.

Jeg vil stærkt råde alle webshops at anvende dette - Du kan nedenstående se to billeder med eksempler herpå.

Forsendelses USP i Google Annoncer


Link til nyhed fra Google

Jeg jeg har lavet en lille guide til opsætningen af dette i Google Merchant Center - Du finder den her: Guide til opsætning af forsendelses og returningspolitik i Google Merchant Center

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, så ring eller skriv endelig!

Sidste nye posts

Lad os løfte jeres digitale tilstædeværelse til det næste niveau
Udfyld formularen og få en time gratis sparring.

Alex
Sidse Norre

Sidse Norre

CMO
I mit samarbejde med SCALA Digital har det primære fokus været downloads af en app via Google Ads. 

Alex har formået at opsætte Google Ads kampagner og andre platforme, som på blot 2-3 måneder har øget antallet af downloads samt været med til at halvere prisen pr. download. 

Alex er altid professionel og rar at arbejde sammen med. Han er proaktiv og er god til at komme med nye ideer til udvikling og optimering af den online tilstedeværelse.

Bo Vestergaard
Ejer Ry Kanofart ApS

Super reelt firma!
Det kan godt være svært at finde ud af hvad man får for pengene, når man køber Google Ads optimering. Branchen har et virkeligt blakket ry, men her er en af dem der gør det de lover og man får fuld valuta for pengene!

Vi vil klart anbefale SCALA Digital til alle.

Ulrik K.
CEO

Har brugt SCALA som e-Mediekonsultent mange gange. Hver gang får man professionelt stykke arbejde, tillige med Adflow har stor forståelse for vores forretning og behov. SCALA har omfattende erfaring med mange år i branchen som vi nyder godt af. Fornuftigt prisleje og stor kvalitet samt loyalitet.

 Kan varmt anbefales!

Andreas Albertsen 
Medejer af NemHjem.dk

Vi har hos NemHjem.dk et super godt samarbejde med Alex / SCALA Digital med online markedsføring, hvilket vi er meget tilfredse med. Alex er god til at lytte og hjælpe med præcis de ønsker vi har, og samtidig give super gode input til at komme videre. Vi kan varmt anbefale SCALA Digital, hvis man som os ønsker et samarbejde omkring markedsføringen, hvor vi selv har "fingeren på pulsen".

Skalerer via data

Specialiseret i omkostningseffektiv digital marketing der hjælper din virksomhed forrest. SCALA Digital tilbyder den optimale løsning til dit behov.
Telefon: +45 2421 4533E-mail: scala@scala-digital.dk
Adresse: Gravensgade 10, 9000 Aalborg
CVR: 33849931
SCALA Digital All Rights Reserved 2022
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram